Vrijdag 11 oktober zijn wij wegens omstandigheden een dagje gesloten!

In verband met een technisch probleem zijn er helaas  tijdelijk geen foto’s te zien op onze website, voor foto’s kijk ook op onze  facebookpagina!

Werkwijze

’s Ochtends en begin van de middag zijn wij geopend tot 14.00 uur. Na 14.00 werken wij aan uw opdrachten en zijn wij op afspraak open.

Neem bij een bezoek aan ons altijd uw in te lijsten object mee, zo kunnen wij u een een passend advies en prijsopgaaf geven!

Bij het inlijsten gaan wij zorgvuldig met uw object om. Wij werken dus zuurvrij en u kunt kiezen uit verschillende soorten glas, standaard, uv-werend, ontspiegeld en het zogenaamde ‘museumglas’.

U kunt bij ons ook terecht voor:
– Het snijden van passe-partouts en passepartoutkarton
– Opplakken van foto’s en prints op pvc, dibond en aluminium
– Vacuum plakken
– Canvas opspannen op spieraam
– Inlijsten van textiel, sportshirts en borduurwerk
– Ophangsystemen
– Het op canvas zetten (linenbacken) van oude posters
– Doubleren en schoonmaken van oude prenten

 

Gemiddeld is de levertijd voor een inlijsting twee en een halve week, door middel van een SMS brengen wij u onmiddellijk op de hoogte als uw inlijsting gereed staat.

Voor een vlotte voortgang van uw en ons werk verzoeken wij u pas na ca 2.5 week telefonisch of per email te informeren naar de status van uw inlijstwerk.

Voor spoedgevallen proberen wij wat tijd vrij te houden, helaas is het momenteel erg druk. Probeer dus er op tijd bij te zijn!

 

Via Wetransfer kunt u ons bestanden en afbeeldingen sturen. (info@pienprent.nl)